Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDEN

När orden krumbuktar sej
och dess mening 
är svår att förstå

är det jag 
som är oitelligent då

M.L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-03 20:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alla skriver och tolkar ju på sitt eget sätt...man behöver inte bry sig om man inte förstår...tycker jag i alla fall...
2019-05-04

  ULJO
Nej. De har uttryckt sig oklart
2019-05-04

  Larz Gustafsson VIP
D v s ur kultursnobbarnas synvinkel. Inte ur min.
2019-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Förmodligen.
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP