Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom, för att ge dig av

Blir överraskad när du
står utanför min dörr,
kört så många timmar
för bara min skull

Inga ord behövs när jag
glider in i din varma famn,
känslorna rusar genom
våra längtande kroppar

Men något är annorlunda
när jag möter din blick,
tårarna i dina ögon gör
mig kall och rädd

Du behöver inte säga orden
som du nu försöker få fram,
smärtan inom mig växer
och jag slutar andas

Du kom
för att ge dig av





Fri vers (Fri form) av Emme
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-03 20:20



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Vemodigt text du skrivit. Där många kan relatera till, en sådan avslut som är oönskad av den ena men inte av den andra. I slutändan går livet vidare men milstolpen finns kvar i backspegeln. Fint förmedla!
2019-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Som "Vandraren" (Nordman)
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme