Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ SOLAR

SMÅ SOLAR
i dikeskanten 
talar aom ännu en vår
så oskyldiga
och vackra där de står

Även fin att sätta 
i liten vas
men glöms snart
av sommarens extas

M.L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 20:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina vårtecken...
2019-05-04

  Feliaxel VIP
Man blir glad av dessa små solar
2019-05-04

  ULJO
Då vet man att det är vår
2019-05-04

  Larz Gustafsson VIP
De är härliga,
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP