Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VID MITT FÅGELBORD

Har jag sett

blåmes
talgoxe
domherre
sädesärla
bofink
bergfink
kåltrast
rödvingetrast
större trast
rödhake
grönsiska

och så får jag inte glömma 
skatan

alla vill ha mat nu
när det blev så kallt

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-03 20:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt :)
2019-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, då är det bara att ge dem lite...bra att du gör det...
2019-05-04

  ULJO
Härligt
2019-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Mycket trevligt med fågelbord.
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP