Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bana

Livets bana var ingen snitslad bana

Nu är det för sent att snitsla om

eller att stega upp en ny bana

Och skulle det gått att åstadkomma

så finns de alltid där på lut

Människodemonerna som är avundsjuka

och tävlingsinriktade

och vill demolera och tränga undan andra

 

 

 

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-05-03 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP