Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lek med ett tidigare tema


andetag i gryningen

 

 

någon spinner en tråd av ljus

österranden färgas försiktigt

pastellmorgonen svävar

jag kupar min hand om en

enda ynka förhoppning

lyfter och öppnar handen

luften smeker hemligheten

vinden bär den iväg

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-03 20:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intensiv lugn o närvaro
harmonisk känsla
i Dikten!
;)
2019-05-05

  Johan Strömstedt
Att formulera varsamheten som du gör i din text berör mig. Det blir nästan som att måla en tavla på ett stilla vatten. Nyanser får träda fram. Mycket fint!
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg