Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett vårlängtansskämt

 

ge dig sjutton på att du ska lära dig

en enkel melodi på ett instrument

du aldrig tidigare kunnat spela

  

blockflöjt fingrarna räcker ibland inte till 

zylofon du måste vara rask i fötterna

slagverk du får räkna med slagsmål

gitarr får så ont i fingerblommorna

dragspel är roligt, även munspel

ta på tofssockorna stampa takten

du kan ju testa något ovanligt, 

ta av dig skorna gå ut i naturen

och spela på en kam

 

sitt under trädet 

lyssna till lövens andetag

musiken från ditt inre

och vårens olika gäster

som kommer från fjärran länder

landar hos oss, våra stränder

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-05-03 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP