Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


”I love you” is larger than life

" I love you" is larger than life
more than scientists and philosophers combined
if passionate lovers kiss even god will blush
yes, " I love you” is larger than life

“ I love you” is larger than life
It makes people shine without the sun
without it they’ll doomed to limited sight
“ I love you” is timeless and larger than time

Music makes me fall in love with life
So, I fall in love with love cause it’s bigger than life




Fri vers (Fri form) av Madrugador
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-03 23:42



Bookmark and Share


    Asper
Ah men se här!
Du slår nålen i kistan på känslornas övermakt och gudomlighet i kontrast till de tråkiga mekaniska lagar som existerar i bestämda matematiska ramar. Du visar hur känslorna vinner över livet!
En vacker text.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador