Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud

 

forsande under

den pulserande ytan 

gryning och bortom

 

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-04 04:39



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Tyckte denna är bra!
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP