Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ointment


Det finns stunder
morgnarna vaknar med sol
bak moln så grå att de lyser
densitet

Då nattens vakande
faller som en sten
över dagen

svettningarna formar mig
som en tennsoldat i
sitt vardande
i sin form

häller upp







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-04 07:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mångsidig och bra!
2019-05-08

    Peter Söderqvist
Fantastiskt berättad där de olika formerna ger orden flyt.
2019-05-06

  SatansSon VIP
bra lenisen!
2019-05-05

  TrollTörnTrappan VIP
Redan titeln blandar fina, norrländska lager i tankens bunke...

medan hela den mättade dikten strålar av hårda motstånd - att kanske saktmodigt rinna igenom?!
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP