Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läsare av texter brukar orka med ungefär åtta rader. Ändå finns det läsare av böcker som visat sig orka läsa 'hela boken ut'. Se det är skillnad att 'stirra' på en skärm, än att bokligt 'kavla upp en ärm'. Förr hette det att arbeta, också.


Det var andra's tider





om lördagen fick barnen då
till skolan sin faktiskt gå
det var andra tider o gamman
sjöng gjorde de till samman

till häst kunde någon ses rida
andra fick vackert fram skrida
det gick mellan husen ej en buss
där fanns inte 'tid' till skjuts




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 478 gånger
Publicerad 2019-05-05 00:22



Bookmark and Share


  ULJO
Länge sedan. Men då ansvar man fick ta
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP