Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick under läsningen av en annan text min penna ned skrivit, plötsligt lusten att helt kortsiktig vara.


Helt kort om någon som du




Om saknar gör du föga
nog stormen har sitt öga




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP