Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solvinden

 

 

vaknade med stjärnstoft i håret

virvlade förvirrad omkring 

Himlens stjärnor föll i natt över jorden

Som fåragö tinade de av solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2019-05-04 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP