Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam Sate

Samvetet är en
ensam
stackars sate

Som ingen har
att anförtro
Fastän han varit
samvetsgrann
och sökt finna svar
På alla frågorna
han har om:
-När, var, hur och
Varför?
Har allt kanske
inte varit helt
som sig bör

Får han nog trösta
sig själv trots allt
och sluta gråta

Och innan han
tackar för sig
Inte bara andra
Men också
sig själv förlåta




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 11:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lagen är nedlagd i människornas hjärtan.
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP