Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkvaldas frihetsgrad...


BROTT & STRAFF

Igen och igen, det talas om Brott & Straff,
ännu fler poliser, skärpt lagstiftning, man
lever inte som man predikar, kvitterar ut
arvoden och bedrar folket och statskassan.

Bryter uppenbart mot folkbokföringslagen.

Talmannen torde ta de uppmärksammade i
örat. Konstitutionen torde ändras, ge Kungen
befogenheter som representant för folket att
agera. Myntet har två sidor, men ser lika ut.
Äras bör den som äras skall - Media med alla
dessa flagranta avslöjanden.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 11:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad är det du vill ha sagt med detta?
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje