Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På samma våglängd!

Min bästa vän, min tvillingsjäl!

Vi träffas inte så ofta, men när vi gör det så känner vi samma.

En dag var du bara där på jobbet, vi hittade genast samtalsämnen.

Skrattade åt samma saker, trivdes tillsammans.

Du bodde fyra och en halv mil från orten vi jobbade på.

Vi gick ut och åt lunch ofta, gick och kollade i affärer.

En morgon när jag kom till jobbet stod du och pratade med en kollega ute i korridoren.
Vi bara stirrade på varandra och brast ut i skratt.

Vi hade exakt likadana kläder på oss.

Det har hänt mycket i våra liv sedan dess,
vi har båda gått igenom sorg och besvikelser.

Min tvillingsjäl!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-04 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP