Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust


Om det är någon som sett en tappad lust ligga och drälla någonstans som en gammal utbränd cigarettfimp, var snäll hör av er till undertecknad. Det är alltså frågan om en tappad skrivlust. Den var vid försvinnandet iklädd röd keps, blå, sliten manchesterkavaj samt ett vitt plyschhalsband med pingla. Den tappade lusten uppehåller sig ofta på kaféer och diverse krogar, ställen där det finns mycket folk som gärna diskuterar sakernas tillstånd.
Har setts i parker sittandes på bänkar med papper och penna. Skriv ett sms eller lägg den tappade lusten i ett kuvert och var snäll posta det till polisen.




Prosa (100-ordare) av Annie b'larsson VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-04 13:39



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Tappad lust brukar återfinnas när man minst anar det. En dag är den bara tillbaka.
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP