Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mytiska

Jag låter min tillvaro
bestå av ett antal mytiska platser
mitt liv finns i mina tankar
jag tar några steg
närmare undergången

När nästa gräns passeras
på andra sidan av väggen
besöker jag mina minnen
hålet i marken som är jag




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 14:19



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Gestaltande vacker text...
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP