Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄGRA RÖSTA I EU-VALET!


LANDSFÖRRÄDERIET

hycklarna radar upp sig

och tjatar om EU-valet

om att man måste rösta

annars så går det galet

jag rev sönder mitt röstkort

framför en vänsterpartist

landsförräderiet

har ännu en röst mist

 

LARZ GUSTAFSSON 4/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2019-05-04 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingenting blir bra med EU-diktatur!
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP