Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


mars och april och redan maj
inte en enda tanke har jag spillt
inte en enda sekund av saknad
inte ens en enda dag i tristess

det är nu livet börjar
inga krav
inga måsten mer än en kissnödig valp
pengar på kontot varje månad
utan att göra någonting
mer än att rasta valpen

mars och april och redan maj
att sluta jobba är underbart
att sluta innan 65 är en ynnest
tack




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP