Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅ RÄTT VÄG (IGEN)

på rätt väg

på Din väg

på rätt spår

steg för steg

på rätt köl

i rätt tid

uppe igen

vägledd av frid

 

Ett vidrörande 

och allting är förvandlat

och det oavsett

hur tokigt jag har handlat

Ett vidrörande

ett stråk av himlens ljus

En ny början trots

att allt var lagt i grus

 

 

Som kvinnan jag rörde vid

Din mantelfåll

Allt byttes i dur

fast jag var stämd i moll

Det är inte fråga om

en religion

och inte om ritual

men om relation

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-05-04 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP