Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA CHICAGO

Det gäller att ha ryggen fri i Lilla Chicago

Sätra centrum kvällstid undviker man helst

Ja, iakttag försiktighet i Lilla Chicago

Och framför allt, min vän, se till att du är frälst!

 

Jag har läst om en som mördats

inte långt från där vi bor

och om våldtäkter, personrån likaså

Just i dag så är det lördag

Då är risken ganska stor

att nån stackare blir bultad gul och blå

 

 

Visst, man tror att man är härdad

att man hört och läst om allt

Man blir lika överraskad varje gång

när ett liv brutalt har utsläckts

och en saga blivit all

Graham Parker sjöng att:

"You can't be too strong"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-05-04 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP