Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig härifrån!

Ta mig härifrån!
Jag har kämpat länge nu!
Men du vill inte sitta ned
Och lyssna på mina ord
Du väljer nu en annan led.

Utan att jag ens får prata
Utan att jag ens får fråga
Det finns ingen väg in nånstans
Bakom din vägg av tystnad
Och av ekande ignorans .

Ta mig härifrån!
Det finns bara en väg
Och det är den du väljer att gå
Att ta min hand och stötta mig
Är inte vad du har tänkt dig ändå

Utan att jag ens får prata
Utan att jag ens får fråga
Om det finns en hemlig dörr
Som är vägen till ditt inre,
En port som inte existerat förr.

Ta mig härifrån!
Så står jag nu här vid kanten
Av den väg jag lunkat fram
Bakom dig i dina spår
Och sökt förtvivlat efter mig
I varje dike, i varje snår

Utan att jag ens får prata
Utan att jag ens får fråga
Så gå nu iväg med ensamma kliv
Bort, mot din framtids trädgård,
Där du ska leva ditt eget liv..




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av SoniaT
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-04 18:23



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Bra där!

Bokmärker den! <3
2023-09-14

  mare VIP
Bra diktat
innehållsrika ord
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

SoniaT
SoniaT