Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svajigt värre här. Sorry för alla obesvarade mess, och för att jag kom åt någon knappjävel som gjorde att jag skickade ut en fylletext för redigering. Bara att ignorera den. Vi hörs och störs. Puss på er! <3


Att sära på benen

 

 

Hon klöser och river,

sparkar, slår och skriker

mot hennes eviga minnen

av den isros till barndom

utav fimpmärken och ölstinkande andedräkt.

 

 

Och där tonårsupproret

blev att sära på benen för varenda jävel

som fick henne att leva i en lögn,

som fick henne att skratta,

som fick henne att hata sig själv.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-04 19:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det ligger nog en jävligt kåt farsa bakom henes stil/uppror.
2019-05-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Klapp å klang som en madame ifrån Amsterdam.
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP