Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rykande hasch

Jag satt där i rummet mitt ibland ångorna
ifrån rykande hasch
Åh, vilken rusch
När ruset kom smygande började jag att få en innerlig
kontakt med mig själv på ett sätt som jag
aldrig har känt förut
Någon tände på ännu en joint
Ännu en strut
Vänner, sade någon medan han la på ännu mera krut
på elden som blossade upp
När det kommer till hasch mina vänner måste man ha
psyke för det
För annars får man se upp
För funkar det inte är det nog lika bra att man redan då
ger upp skiten och istället gör någonting annat
mer givande
Till exempel så kan man ju alltid skriva ner en liten dikt
så som jag gör här...

Jag satt där i rummet!

Ken Cassel
4/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 87 gånger
Publicerad 2019-05-04 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel