Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i januari 2004 och publicerad här tidigare i augusti 2005. - I nuläget när det känns som den dig jag så länge sökt finna finns i mitt liv känner jag mer livsglädje, hopp och inspiration ...


Ingen inklusion

Desperation
är väl det
som just nu
bäst beskriver
min situation ...

Rent konkret
känner jag här och nu
ingen som helst inklusion
i denna
allomslutande
intetsägande
förvirrande verklighet

Likväl min intuition
talar till mig i denna situation

Jag håller andan och försöker
desperat lyssna till vad den
försöker förmedla till mig

Men min saknad efter dig
dränker mening och innebörd i tårar ...


©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-04 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP