Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex, mord i sinnet och syndiga drömmar

Skäms på dig.
Jag vill begå garvarens brott på dig,
precis som körsnörens eviga knytande.
Jag slår knut på din kuk...

En rosett ska bli uppknuten för den som vill öppna pandoras ask.

Sluta upp och och ljug din mygelpojke.

Var ärlig i din pungs omättade slagfält.

Ät mitt slidsekret.

mina skor på din panna teabaggar dig som två rullande kulor från slaget vid teutenburg 93 e kr.

Tre romerska kohorter besegrades. 30 000 man dödade och skövlade germanerna i sin väg.

Jag sätter också sprätt på ditt ollon, hur ingivande och hungrigt det än må se ut för världen.

Kvarlämnad den romerska vinservisen som legat i marken över 2000 år.

Ditt äckel.

Du är fylld av skam och liderlighet. Gå ut i strid!

Mana på dina krigare. Ni har slumrat tillräckligt länge nu.

Vakna ni vikingakrigare.
Muselmännen har sant tagit allt ni äger och har, inklusive oss kvinnor.
Uslingar.







Fri vers (Spoken word/Slam) av MissShining
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissShining
MissShining