Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är software Du Bitcoin


"I vilken liga spelar hon?"

 

 

Du kommer alltid ha en förmåga
att oroa mig
Allt känns så på liv och död med dig
Tiebreak
Som att chansen
chansen att ta poäng
ligger framför mina fötter
efter en serve
och jag övar lyror, passningar
inkast, frislag, dribblingar
sportsammanhang

 

 

på fritiden

 

 

och du kommer alltid att ha förmågan
att lugna mig
när du lovar att köra "försiktigt"
få mig att le och skratta,
hysteriskt

 

 

Du kommer alltid ha ett försprång
På 15 sekunder
eller 5 - 6 år
Före alla andra i maraton
Det är liksom faktum
Vid det här laget
Att jag gillar Dig...
mer än pannkaka och våfflor

 

 

 

Frågan är:
I vilken liga spelar du?
WikiLeagues?
Du har åtkomst till allt mitt
hemligstämplade material och
alla mina filer
Åh jag är Software

 

 


Frågan är också:
Vad tänker du göra med all denna information
och detta monopol på mitt hjärta?

 

 

 

Nu när det läckt ut att du leder serien

 

 

 

Överlägset med Bitcoin




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-04 22:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
definitivt i The Ivy League.
2019-05-05

  Madrugador
Skön koppling till sport att man ibland måste kämpa för en relation som en tävling, där den ena har övertaget och den andra måste vara redo att förlora matchen i hopp om att vinna något mer värdefullt.
2019-05-05

  SatansSon
bra här med. du gör riktig smart inträde i himmelriket. det är snart dax.
2019-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Kul detta med WikiLeagues.

Human League...
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP