Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är fantastiskt på många sätt och vis

För tänk er att det finns en sol med en helt otrolig Power
Och att den finns på ett behörigt avstånd ifrån våran
planet och jord
Och vilka odds är det på det, måntro
Och att den sen lyser över oss, dag som natt tillsammans
med månen
När den hälsar på, på andra sidan jorden är det här
på våran sida helt svart
Jorden, vårat Paradis
För hur många likartade planeter som våran kan det
finnas därute i kosmos
Mitt ibland alla dessa en miljard sandkorn som tydligen
flyger fritt fram i universum på väg någonstans

Livet är fantastiskt på många sätt och vis
Så var rädd om det...

Ken Cassel
4/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel