Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att ha varit som förstenad

i många år som statyett, har nu förtrollningen
äntligen släppt
Äntligen fri ifrån häxans ondskefulla makt
Så äntligen kan jag söka upp gamla vänner som jag har
haft om de nu finns kvar
Men jag vill i alla fall ge den som räddade mig
en jättestor bamsekram som tack
Tack så mycket för att du nu har gett mig mitt liv åter
För efter att ha varit som förstenad i många år
är äntligen magin helt borta...

Ken Cassel
4/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel