Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tiden

En tid
En plats
En besatthet
Ute
i ingenting
Borta i
ingenstans
Intensiteten
Den som fanns
Tillhörigheten
Utanförskapet
Öppnar ögonen
Tänker på tiden
Du vet
Den tiden
Ute i ingenting
Borta i ingenstans




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP