Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blir inte förvånad längre

 

du förstår
och jag hör dig allt bättre
Vi lever en värld som inte talar högt
om det viktiga
den kretsar kring solen
i sin egen rymd
varken ljuset som faller över oss
eller mörkret är utsägbart


Jag kan inte viska det till dig
inte ens mina fingerblommor
kan få dig att höra
hur hjärtat sjunger
när jag läser dina ord




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2019-05-04 21:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Glädjen är dubbel
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP