Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv så brinner jag för din kärlek

Det finns ingen som kan jämföra sig med dig
Själv så brinner jag för din kärlek som en våg flyter fram
på ett öppet hav, då jag gärna är din tillgivne slav
Så det finns ingenting som jag inte kan göra för dig
Är bara så glad över att det är mig som du vill ha med dig
i livet varenda dag
Du och jag, jag och du
Ja, jag tycker ju att du alltid är lika kul
Även när du är lite hårdhänt och lite ful
Men det gör ingenting för det är ju den personen
som du är
Så det finns ingen annan som kan jämföra sig med dig
Så därför är jag så lyckig över att du är min tjej
Jag har världens tur
Älskar ju dig
Håller dig så kär...

Själv så brinner jag för din kärlek!

Ken Cassel
4/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel