Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FIRST WE TAKE MANHATTAN......THEN WE TAKE BERLIN !

Den som uppmärksammats av
läsare i Arabemiraten,Canada,
Usa,Frankrike,Kina,Tyskland,
Suomi,Storbritanien......
har kanhända snärjt sitt ord-
magiska nätverk över ett visst
antal nationaliteter.

Om det rör sig om hundra läsare
eller en miljon,är ointressant,
för det intressanta är att det är
de rätta läsarna,
vilka kan höja värdet av texten,
genom att hedra den med sitt
intellekt.



Notarius publicus




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-05-04 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP