Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma händer

och det är
på våra ensamma
händer

vi skriver
våra drömmar
omvarandra

väntar vi på
varandras bokstäver
över

ryggar som livslångt
längtat letande
fingrar

som skriver
kärleksbrev
undan

ensamhetens evigheter
men jag är inte vaken
och ensamheten
är fortfarande
evig




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-04 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre