Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


allra först men sedan...


efter galoppen i hagen
betar Adam strå efter strå
lyfter huvudet mot himlen, ser mot molnens tuvull
han mumlar
"länge var jag en snäcka i lakoniska viken"

det var värmen i stallet vi delade min bror och jag
stormiga dagar skenade vi hals intill huvud
mot porten
pax för den högra ropade jag
när månen passerade

vi delade bostad min bror och jag
en dag kom fölet hans och hälsade på..
"pappa du är bäst"


men aldrig får jag se in i ögon så blå






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2019-05-04 22:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
träsnidaren arneugglemoss daniel lisik princess skamfilad mm var vän till bangkok
2022-07-05

  morgonstjärna VIP
sorgligt mött flera med barn, förstår en och samma
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP