Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledtråd




vänta på nånting
i ett glashus
vill ha nåt vackert att dö för
är det så man lever?

träffa kompis på dagen
känner inte igen oss
är det så här vi är då?
utan alkoholen

tror ej på morgondagar
ändå tar vi bilder
är det så man lever?
genom alla spåren

livet genom linsen
kommer inte ihåg den
dricka alkoholen
för att fylla tråden






är det så man lever?




Fri vers av Love Död
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-04 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död