Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar sprungna ur hjärtat, viskade av hans själ

 

Där och då,

uti Hennes nakna närhet

öppnade han sig, tillitsfullt och ärligt

omfamnad av Hennes kropp

insvept i doften av KVINNA

där och då, lät  han sin rustning falla

 och hjärtat talade

så att orden skapade mening

och var mening födde tankar

 fyllda av små kärleksflödande ords

ljuvliga sötmas värme

smekande hud, kyssande läppar

vävande drömmar av innerlig längtan 

blottande hans innersta djup

ty vart ord, varje skälvande känsla

återspeglade essensen

till allt liv,

den allra vackraste delen

utav hans väsen,

hans själ

 

*

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-12 06:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En andning från djupet av själen och beröringens rand!
2019-05-19

  Klaus Peter Jensen
Fint skrivet om kårlekens väsen og med en bra komposition og kreativ stil,
2019-05-12

    Peter Söderqvist
Fint skrivet, där kärlekens väsen andas genom raderna.
2019-05-12

  M:tin
Så fin.
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP