Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Remember kids: It's down the road, not across the street...


Pappas pålitliga rakblad

 

 

Hon ritar röda livslinjer,

[som en rallycrossbana],

längs sina spinkiga underarmar,

med sin pappas pålitliga rakblad.

 

 

Hon vet att om man vill nå ett resultat

målar man färgglatt och vertikalt,

men vill man bara ha lite fånig uppmärksamhet

klottrar man horisontellt och grunt.

 

 

Som en vit spegel insvept i rött

ligger hon och fnissar bort livet;

drar några sista rosslande andetag

och spottar mot Han som påstås Bestämma.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-05 01:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Djävulen bestämmer än så länge.
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP