Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bor själv

Jag bor
själv för
jag vill

det är därför
jag drömmer mig
tillbaka sjutton år

och ett annat liv
som slutade andas
med våra ord

jag bor
själv för
jag har inget val




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-05 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre