Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä vadå, tycker inte synd om mig själv?

Kall och svart
nästan förtrollande
men är fortfarande kvar
igenom isande vind
allt för att få se
minnen som slår eld
skulle stå kvar i tusentals år
att få se med era ögon
ge mig bara en chans
att se de djupaste dalar
och högsta toppar
då slår den styvaste stoltheten blom
en stor grönskande skog
som vi samtidigt brukar...




Fri vers av JonasH
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-05 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH