Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ogräs

Går ute och tittar på hur klimatet påverkar naturen
Ser resultatet från förra årets torka
Gräsmattor fulla av ogräs
Eller man kanske ska se det som ett underverk
att gräsmattorna är fyllda av styvmorsvioler och nävor i mängder
En färgexplosion att njuta av innan gräsklippning förstör det
Naturen är fantastisk




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-05 09:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vem kan inte annat än älska dessa blommor i vårsolen! Fin bild till fin vårdikt!
2019-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Visst är naturen fantastisk och det beror på våra ögon vad vi ser.
Bra skrivet.
2019-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
O ja...naturen är fantastisk...och ogräs är just det, inte gräs, men mycket vackert ändå...härlig bild...
2019-05-05

  Hopplös själ
Tänker alltid på vem som bestämt att just de arterna är ogräs?
Själv brukar jag fundera mer i termerna av överlevare och banbrytare.
Är det inte oftast ogräsen som återerövrat områden som vi människor har berövat allt/mycket liv?



2019-05-05

  överlevaren VIP
Javisst är naturen fantastisk....även ogräs kan pryda sin plats!
2019-05-05

  M.Eta
Även ogräs kan vara fint!
2019-05-05

  ULJO
Ogräs i all ära. Men andra arter som växer fram ur jorden när torkan lamslagit vår natur, bär ju också på liv. Har sin tjusning på sitt sätt.

2019-05-05

  Maj-Lis VIP
Underbart att se
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP