Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagssvärs:

 

 

 

uttråkningsstilla
fan anamma väntar bakom kudden
helvetes jävla skit
har redan gått och gömt sig bakom utedasset

 

börjar njuta av framtiden
ja, jälvar vad det kommer att bli
bra!

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-05 10:44



Bookmark and Share


  Jaseph
Talspråkligt, humoristiskt
och lekfullt tar sig dikten fram
och hittar en utsikt.
2019-05-09

  Ronny Berk
utedass är miljövänligt, njut av framtiden !
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP