Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KARL-ERIK PÅ STAN

vem ska jag plåga

med meningslöst pladder?

vem ska torteras

med svammel och sladder?

finns det ett offer

jag kan attackera?

titta där kommer

christoffer och vera!

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2019-05-05 14:14



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Är attack verkligen bästa försvar hm hm......
2019-05-05

  Kungskobran VIP
Titta där kommer moster Inga
sladdrets och förtalets mästare,
men jag såg henne först
2019-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Och NEEEEEEEEEEEEEJ, detta handlar INTE om någon på poeter.se!!!!!!!!
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP