Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKYDDSZON

jag flydde från granskande blickar

och från outtalade krav

jag drog kvickt från menande nickar

i centrums pulserande nav

jag smet ifrån självaste "notan"

för priset var skyhögt i dag

beräknade kostnaden noga

och sen sa min skyddsinstinkt: drag!

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-05-05 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP