Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förra året hördes detta...

- Jag måste nu få fatt i min bror...
Han kör Vätternrundan än, det vi tror...
- Länge se´n den
tog slut ju min vän...
- Det ska jag meddela min lillebror...

.




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-05-05 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt