Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bygga upp och tvingas underhålla för att bromsa förfallet en kort stund.


Förgänglighet

Många tankar och reflektioner
när man sitter på huk och rensar
ogräs.
Allt som skapats kräver underhåll
och insyn i hur man på bästa sätt
förlänger hållbarheten.

Det handlar till stor del om att vårda
och ta hand om det materiella men
inte glömma bort det fysiska,
känslomässiga och mentala.

Balans på alla nivåer. Om du har
ogräs i dina relationet dvs att
människor tar mer av dig är det
dags att rensa eller åtminstone
gränssätta så de inte kväver ditt
liv.

Många tankar när man drar upp
kvickrötterna.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-05 14:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Väldigt klokt och visst är det så när i går där i trädgården då rinner tankarna fritt.
2019-05-10

  Lars Hedlin
Insikter i livet!
2019-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Visdom på hög nivå!
2019-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man hinner tänka mycket när man jobbar med händerna...det gäller att få ihop allt till en helhet...
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP