Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammmets dröm

Du dundrar förbi i en rökridå av glas.
Lodjuren gjutna i betong.
Att andas in skuggor flamingon oss övergav.
Bruten förlovning i tvåsamhetens ensamhet.
Jaguaren flirtar med uttryckslös blick.
Ökenråtta av glas minns vindens sus i morrhår smeka.
Champagne och apelsinskal.
Karamelliserad blockchoklad njuter i försommaren smälter mot
huden, som du övergav.
Njuter av tystnaden i sorlets eko.
Älska girigheten dina kyssar som hjärtekrossaren som
förvirrat sökte efter sanningen i groddammen vid
sagoslott av snö.
Den smälta och kvar blir grus.
Grus av tårar.
Porslinsdockan åt dig hånler.
Men inte som du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-05 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP