Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser mig igen.

Hamnade på botten ännu en gång, orken tog slut och glöden likaså.
Men när jag låg där på botten hörde jag en röst, kanske kom den inifrån, den lät så här ”res dig, gå in och be om hjälp igen, jag vet att du kan”.
Jag reser mig, går in och när jag vaknar fann jag den där inre styrkan som jag alltid haft men som ibland försvinner.
Jag reser mig igen och är en erfarenhet rikare, med andra ord är jag starkare än innan.

S. Turesson




Prosa av S.Turesson
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-05 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson