Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOKSLÄPP

Boksläpp är de enda släpp

som intresserar mig

Korna överlämnar jag

med varm hand nu åt dig

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-05-05 15:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är totalt ointresserad av kor och jordbruk men jag älskar böcker.
Tack för din kommentar!

2019-05-05

  Lottie Ålhed VIP
Kosläpp kanske ett alternativ till boksläpp...
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP